Prozori kuhinje su zamagljeni od miomirisne pare raskošnih jela koje vrijedno pripremamo. Badnjak kuca na vrata, obitelj se okuplja za stolom na kojem je obavezna svijeća utaknuta u žito. Tradicija jest kuhati nešto posno, kao što je riba.
Želite li se ovog Badnjaka počastiti kakvim zbilja dobrim tanjurom ili pak jednostavno još malo pričekati s ulaskom u kuhinju koji nikada ne završava, imamo za vas sjajnu ideju. Naime, neki od najpoznatijih Jingle Mingles zagrebačkih restorana na Badnjak vam pripremaju prave riblje gozbe i najfinije blagdanske okuse.
Najpoznatiji je bakalar na bijelo s krumpirom. Na meniju možete pronaći i riblje juhe, paštete i razne rižote. Od ribe, tu su popularne marinirane palamide, srdele, kovači. Za one koji žele više okusa, tu je brudet u ljutim varijantama ili fiš paprikaš.
Badnji dan je pun rituala i simbolike, živopisnih radnji i sve su povezane s narodnim običajima. U različitim krajevima, običaji se često razlikuju, pored tolike raznovrsnosti, ipak postoji mnogo zajedničkih običaja.
To je pregršt ljubavi i volje, koje nećete propustiti na Jingle Mingle lokacijama.