Kuhinja ovog restorana temelji se na pažljivom izboru najatraktivnijih sezonskih namirnica, kao i vrhunskih favorita talijanskih regionalnih gastronomija – poput burrate, bresaole i rajčica San Marzano.
Carpacciov je menu koncipiran tipično talijanski: predjela, juhe, tjestenine i rižota te glavna jela. Uz pisani formalni jelovnik, koji se mijenja svaka tri do četiri mjeseca u skladu s godišnjim dobima, Carpaccio je osobito popularan i zbog dnevnih specijaliteta, koji se često temelje na hrani kupljenoj na Dolcu, najpoznatijoj zagrebačkoj tržnici.
Idealan za poslovni ručak ili intmnu večeru, Carpaccio je jedan od najpopularnijih zagrebačkih restorana. Stol svakako morate rezervirati danima unaprijed, jer je ovo mondeno zagrebačko mjesto uvijek dupkom puno. Poseban ritual je subotnji ručak u Carpacciu nakon špice, za kojeg neki Zagrepčani imaju unaprijed rezerviran stol za cijelu sezonu.