ADRESA:
Ul. Nikole Tesle 14
RADNO VRIJEME:
pon – sub 11.00 – 24.00
Kontakt:
+385 1 4822 331
Carpaccio SUDJELUJE U DOGAĐANJU:
Prosinac
27.11.2021.
- 01.01.2022.
Carpaccio je klasični talijanski restoran, otvoren u prosincu 2010. godine u strogom središtu Zagreba, u vibrantnoj Teslinoj ulici.

Kuhinja ovog restorana temelji se na pažljivom izboru najatraktivnijih sezonskih namirnica, kao i vrhunskih favorita talijanskih regionalnih gastronomija – poput burrate, bresaole i rajčica San Marzano.

Carpacciov je menu koncipiran tipično talijanski: predjela, juhe, tjestenine i rižota te glavna jela. Uz pisani formalni jelovnik, koji se mijenja svaka tri do četiri mjeseca u skladu s godišnjim dobima, Carpaccio je osobito popularan i zbog dnevnih specijaliteta, koji se često temelje na hrani kupljenoj na Dolcu, najpoznatijoj zagrebačkoj tržnici.

Idealan za poslovni ručak ili intmnu večeru, Carpaccio je jedan od najpopularnijih zagrebačkih restorana. Stol svakako morate rezervirati danima unaprijed, jer je ovo mondeno zagrebačko mjesto uvijek dupkom puno. Poseban ritual je subotnji ručak u Carpacciu nakon špice, za kojeg neki Zagrepčani imaju unaprijed rezerviran stol za cijelu sezonu.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na našu mailing listu i budite u toku sa najnovijim vijestima i događanjima koja ćemo za vas pripremiti. 

Kontakt
Nezavisna udruga ugostitelja
Savska cesta 41
10000 Zagreb

OIB: 99492359456

e. ured@nuuzg.hr
w. nuu.hr/mi-smo/nezavisna-udruga-ugostitelja-zagreb/

U SURADNJI SA

Sva prava pridržana 2022 © Nezavisna udruga ugostitelja

MADE WITH BY RED & Demode