Minglaj uz najbolje kobasice na Adventu!

I ovog Adventa nezaobilazna su delicija.

Gastronomska ponuda na Adventu u Zagrebu iz godine u godinu postaje sve zanimljivija. Istražili smo ponudu kobasica kod ugostitelja na Zagreb Jingle Mingles lokacijama.

Većina ih je u svoju ponudu uvrstilo kobasice s kiselim zeljem i restanim krumpirom, a najukusnija mesna ponuda počinje SAD!

Jingle Mingle kobasica, tematskog imena, sadrži domaću kobasicu s pecivom, zatim čvarke i hren umak, ukiseljenu mrkvu i mladi špinat. Što više dodati osim, mljac!

Smokey Pumpkin je dimljena kobasica, također u domaćem pecivu, chutney od bundeve, jalapeno i cheese umak te tostirane bučine sjemenke.

Ćešnjofka i Vuršt pečenica od chorizo kobasice, sadrži mnogobrojne dodatke kao što su grah, hren, batat i luk. Zasigurno ćete tražiti još!

Standardne pivničke kobasice, kranjske i debrecinke s grahom, pancetom i lukom neće nedostajati ni ove godine.

Nutritivno gledano, adventska hrana je visokokalorična s visokim udjelom masti i soli. No, adventske delicije jedemo jednom godišnje i blagdansko doba nije vrijeme brojanja kalorija, već uživanja i opuštanja u dobrom društvu. Ne obazirite se, već krenite u najbliži Zagreb Jingle Mingles restoran ili bar.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na našu mailing listu i budite u toku sa najnovijim vijestima i događanjima koja ćemo za vas pripremiti. 

Kontakt
Nezavisna udruga ugostitelja
Savska cesta 41
10000 Zagreb

OIB: 99492359456

e. ured@nuuzg.hr
w. nuu.hr/mi-smo/nezavisna-udruga-ugostitelja-zagreb/

U SURADNJI SA

Sva prava pridržana 2022 © Nezavisna udruga ugostitelja

MADE WITH BY RED & Demode